TES-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Muharrem Demircan Kurban...

TES-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Muharrem Demircan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

19 Ağustos 2018 - 12:11 - Güncelleme: 20 Ağustos 2018 - 00:25

TES-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Muharrem Demircan ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.

    Başkan Demircan , Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, bayramın Erzurum’a, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu. 
    Mesajında, bayramların toplumsal yaşamda vazgeçilmez önem taşıdığını ifade eden , TES-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Muharrem Demircan şunları kaydetti: 
    ‘Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. 
    Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Tes iş sendikası  olarak tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum’.dedi.

Bu haber 1278 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde "I. Erzurum Fen...
sanalbasin.com üyesidir