Sanayi dolmuşlarından çok anlamlı bağış

Sanayi dolmuşlarından çok anlamlı bağış

01 Şubat 2018 - 11:50

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Erzurum’da sanayi hattına çalışan 23 minibüs bir günlük gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışladılar.
Minibüsçüler, ”Erzurum’dan Afrin’e dualarımız sizinle, Allah’ım Türk Ordumuzu muvaffak eyle” pankart yazısı astırarak Türk Silahlı Kuvvetlerine destek verdi.
Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi, hem de bölge ülkeleri için tehdit arz eden terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım atıldığını ifade eden Minibüs şoförü Faruk Canbaş, Erzurum’da sanayi hattına çalışan 23 minibüs bir günlük gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışladıklarını söyledi.
Canbaş, ”Erzurum’da sanayi hattına çalışan 23 minibüsü olarak bir günlük gelirimizi Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışladık. Bizler burada rahat rahat uyurken, onlar orada dağlarda kahramanlık örneği sergiliyor. Hepsi Allah’a emanet olsun. Vatanımızı en iyi şekilde koruduklarına eminiz. Vatan millet için canlarını veren, terör belasının bitmesi için şehit düşen vatan evlatlarının geride kalan ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin görevidir. Biz de bu çorbada bir nebze katkımız olsun istedik. Allah askerimize güç kuvvet versin. Sağ selamet askerlerimizi annesine, babasına, çocuklarına kavuşturmayı nasip etsin. Ben şimdi seve seve asker olmaya hazırım. Dualarımız Afrin’de görev yapan Mehmetçiğimizle ve özel harekâttaki kardeşlerimizle. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah’ın izniyle hiçbir kefere sırtımızı yere getiremeyecek. Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek, huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek için Afrin’de sınır ötesi harekat başlatılmıştır. Bizler milli güvenliğimiz korumak maksadıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Ana kuzuları, yiğitler, ülkelerinden uzakta bir bataklıkla savaşıyor, çarpışıyor. Allah yardımcıları olsun. Allah ailelerine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin. Gözünü kırpmadan görev yapan tüm askerlerimizi Allah korusun.” dedi.

Bu haber 1660 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir