Muratpaşa mahallesine Kaya gibi muhtar adayı

Muratpaşa mahallesine Kaya gibi muhtar adayı

“Gelişim için, değişim şart” sloganıyla yola çıkan Erzurum Muratpaşa mahalle muhtar adayı Yusuf Kaya adaylığını açıkladı.

31 Ocak 2019 - 15:10 - Güncelleme: 31 Ocak 2019 - 15:46

“Gelişim için, değişim şart”  sloganıyla yola çıkan Erzurum Muratpaşa    mahalle   muhtar adayı Yusuf Kaya adaylığını açıkladı.

Sorun üreten değil çözüm bulan Muhtar olmak istediğini ifade eden Erzurum Muratpaşa mahalle   muhtar adayı Yusuf Kaya, gelecek vaat eden nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hayal ettiğini   seçildiği taktirde  Erzurum Muratpaşa   Mahallesinde yaşayan herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Kaya,” Gelecek vaat eden nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hayal ediyorum. Bu nedenle aday oldum. Seçilmem halinde Erzurum Muratpaşa mahallesinde yaşayan herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğim. Gerek siyasi, gerekse bürokratik tüm kanalların mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluk alması için elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Muhtarlık müessesesinin etkin bir şekilde görev ifa etmesi ve istişareler neticesinde alınacak ortak kararların uygulanması açısından ciddiyet ve hakkaniyet ölçüsünde dik bir duruş göstermekten asla taviz vermeyeceğiz. Mesele sadece sorunları bilmek yetmiyor, çözüm yollarını da harekete geçirmek gerekiyor. Gerek siyasi, gerekse bürokratik tüm kanalların mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluk alması için elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Niyetimiz halistir, hizmet odaklıdır, faydaya dönüştürme amaçlıdır. Mahallemizin hakkı olarak çocuklar ve büyüklerin yararlanabileceği parkların yapılması için çalışma yürüteceğim. Dar geçimli aileleri hakkıyla tespit edip, özellikle kendilerini ifade edemeyen ihtiyaçlarını anlatamayan mahalle sakinlerinin dili olacağım. Tüm bunların yanında sadece seçim çalışması için değil seçildikten sonrada ev ev dolaşıp talep beklenti ve sorunları yerinde dinleyeceğim. Gençlerimiz ile sürekli istişare halinde olacağım. Vatandaşın yapılan hizmetleri oylayacağı bu seçimler, mahallemiz açısından da kritik bir anlam taşımaktadır.   Bende bunun farkında ve bilincinde olarak, ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Erzurum Muratpaşa mahalle muhtar adayı olup hizmet etmek ve borcumu ödemek istedim.  Çağdaş modern ve güler yüzlü biri olarak hizmete geliyorum tek istediğim seçmenlerimin desteğidir. " dedi. 

Bu haber 3681 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir