Minibüsçülerden Mehmetçiğe anlamlı jest

Minibüsçülerden Mehmetçiğe anlamlı jest

03 Şubat 2018 - 21:46

Erzurum’daki 95 minibüs bir günlük gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışladı.

Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanlığı’na bünyesindeki dolmuşçular Afrin’de sürdürülen “Zeytin Dalı” harekâtına destek amacıyla bir günlük kazançlarını Mehmetçiğe bağışladılar.

Erzurum’da çalışan 95 minibüs bir günlük gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerine bağış yaptılar.

Minibüs önlerinde ”Erzurum’dan Afrin’e dualarımız sizinle Allah’ım Türk Ordumuzu muvaffak eyle” pankart yazısı astırarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)  destek verdiklerini belirten Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odasının Başkanı Yılmaz Ağgön, Türk Silahlı Kuvvetlerini maddi manevi desteklediklerini söyledi.

Ağgön, ”Biz Türk vatandaşı olarak ordumuzun, milletimizin, hükümetimizin ve devletimizin yanındayız. Gerekirse bizde cepheye gitmeye hazırız. Bu vatan kolaylıkla alınmamış üç beş çapulcuya pabuç bırakmayız. Bu işler sonunda sükûta erecek Türk devleti ilelebet payidar olacaktır. Bizde minibüsçüler olarak ordumuzun yanındayız. Maddi manevi destek veriyoruz. Her zaman devletimizin yanındayız. Zeytin Dalı operasyonuna gönüllü asker olduğumuzu ve daime milletimizin yanında olduğumuzu bildirmek isteriz. Durak olarak Mehmetçiğimize destek olmak için bir günlük kazancımızı devletimize ve askerimize bağışlıyoruz. Konu vatan ise gerisi teferruattır Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Her şey cennet vatanımız için.” dedi

AĞGÖN: BAŞKOMUTANIN EMRİNDEYİZ

Başkomutanın emrinde olduklarını belirten Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odasının Başkanı Yılmaz Ağgön,  Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ağgön,”Biz vatanımızdayız. Bizim kimsenin vatanında gözümüz yok. Bayrağımız inmesin, ezan dinmesin. Askerimiz hep güçlü kalsın. Allah askerimizden razı olsun. Allah onların yardımcısı olsun. Sınır ötesinde Afrin’de ülkemizin huzuru ve güvenliği için görev yapan askerlerimizin sağlıklı bir şekilde memleketlerine dönmelerini istiyoruz.  Mehmetçiklerimize selam olsun. Onlar hiçbir zaman yalnız değildir. İnşallah sağ salim ülkemize döneceklerdir. Biz başkomutanımızın emrindeyiz. Biz ne zaman olsa Mehmetçiğimizin yanındayız. Onlar cephede savaşıyor ama bizde onların yanındayız.”

Bu haber 1773 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir