Kenan Gerez güven tazeledi

Kenan Gerez güven tazeledi

05 Mart 2018 - 12:16

 

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odasına bağlı Alcı Sıva Boyacılar Esnaf Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurul Seçimi yapıldı.

Tek liste halinde yapılan Olağan Genel Kurul Seçiminde  Alçı Sıva Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Gerez, 4.kez yeniden başkan seçildi.

Esnafın sorunlarını çözüme kavuşturma adına  ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Gerez,  belediyelerin resmi kurumların doğrudan temin işlerinin Erzurum’daki firmalara verilmesini istediklerini söyledi.

Gerez,”Alcı Sıva Boyacılar Esnaf Odası Başkanlığının seçimini yaptık. Esnafımıza daha güzel projelerimiz var. Elimizden geldiği kadar esnafımızın sorunlarını çözme adına canla başla çalışacağız. Erzurum’daki esnafının sorunlarının başında kayıt dışı çalışma geliyor. Bu kayıt dışının önünde geçilmesini istiyoruz. Özellikle küçük inşaatlarda işler durmuş, işçiler çalışamamıştır. Ancak sürekli kar veya don olduğu zaman inşaata dökülecek olan hazır beton içerisindeki su donuyor. Havalar biraz ısınınca da bu don eriyor ve o donduğu yerde istenmeyen bir oyuk şekli oluşturuyor.  İnşaat sektörü ülke ekonomisinin lokomotifidir. Ekonomi ile inşaat sektörü paralel bir şekil ilerlerler birinin etkilenmesi diğerini kesin etkiliyor. Türkiye ülke ekonomisinin gelişmesini, büyümesinin özellikle inşaat sektörün önünü açması gerekir. Yine ayrıca belediyelerin resmi kurumların doğrudan temin işlerinin Erzurum’daki firmalara verilmesini istiyoruz. Amaç, yatırıma teşvik etmek, ülkemizi güzel günlere ulaştırabilmek.  Özellikle Erzurum’da ciddi anlamda parsel dönüşümler yapılıyor. Kentsel dönüşümün Erzurum ekonomisi için ciddi bir fırsat bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Esnafımız siftah yapmadan dükkanını kapatıyor. Erzurum’da kış mevsimi uzun geçiyor. Belediyelerin Erzurum’daki esnafa sahip çıkmasını istiyoruz. Şehrin büyümesi de bizim için çok önemli, o yüzden esnafımızın sorunları bizim sorunlarımızdır.” dedi

Bu haber 2676 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde "I. Erzurum Fen...
sanalbasin.com üyesidir