Erzurumlu besicilerin yüzü gülüyor

Erzurumlu besicilerin yüzü gülüyor

15 Ağustos 2018 - 18:51

Kurban Bayramı öncesi Erzurum Canlı Hayvan Pazarı hareketlendi. Pazara ilginin yoğun olması besiciyi de mutlu ediyor.

 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Erzurum Canlı Hayvan Pazarı hareketlendi. Satışların yoğun olması ve besicilerin de yüzünü güldürüyor.

Erzurum’un modern hayvan pazarına akın eden besiciler burada hayvanlarının konforlu bir ortamda satışa sunduklarını ifade ederek, hayvanlarının yem, su ve barınak ihtiyaçlarını rahatlıkla karşıladıklarını belirttiler. Bunun yanında geçmiş yıllara oranla pazara olan ilgi ve satışların da yoğun olması besicileri mutlu ediyor. Hergün binlerce hayvanın sevk edildiği pazarda alıcılarla satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Erzurum Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Emrullah Akpınar, hayvancılık merkezi olan Erzurum’da, satıcılara ve alıcılara standartların üzerinde hizmet veren bir canlı hayvan pazarı oluşturulduğunu ifade ederek, “Hem satıcı hem de alıcı buradaki hizmetten son derece memnun. Satıcı buraya geldiğinde her türlü hizmetini alıyor, hayvanları adeta beş yıldızlı otel konforunda burada barınıyor. Satıcılar için de her türlü imkan var. Sunulan hizmet ve kalitesi herkesin yüzünü güldürüyor.” dedi.

Bu yıl kurban fiyatlarının da çok yüksek olmadığını ifade eden Akpınar, fiyatların normal olması nedeniyle gösterilen ilgili memnuniyet verici olduğunu ve gerek alıcının, gerekse satıcının bu durumdan memnun olduğunu kaydetti. Bayrama bir hafta süre kalması nedeniyle satışlarda canlılık yaşandığına vurgu yapan Akpınar, “Çevre il ve ilçelerden çok sayıda hayvan kurban için pazara getiriliyor. Hayvan sayısı çok olmasına karşın satışlar da oldukça iyi. Bu yıl bereketli bir dönem geçiriyoruz. İnşallah bayrama kadar hem besiciyi, hem de alıcıyı mutlu edecek bu tablo sürer.” diye konuştu.

Bu haber 1044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir