Erzurum’un 7 ilçesinde 30 bin adet İbrahim Hakkı Hz. Çizgi...

Erzurum’un 7 ilçesinde 30 bin adet İbrahim Hakkı Hz. Çizgi Romanı kitabı dağıtıldı

24 Temmuz 2018 - 10:52

Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanlığı Erzurum’un 7 ilçesinde 30 bin adet İbrahim Hakkı Hz. Çizgi Romanı kitabının  dağıtımı yaptı.

Amaçlarının Erzurum’daki bütün ilçelerde İbrahim Hakkı Hz. Çizgi Romanı kitabının  dağıtımını gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanı Nuri Toparlak,  Erzurum İbrahim Hakkı Hazretlerini Türkiye’ye ve dünyaya en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Toparlak,” Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanlığı olarak Erzurum’un 7 ilçesinde 30 bin adet İbrahim Hakkı Hz. Çizgi Romanı kitabının  dağıtımı yaptık.   Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri İslam dünyasının en önemli ilim adamlarından birisidir. Bu özelliğinden dolayı mütefekkir, mutasavvıf, müderris, sosyolog, psikolog ve astronot gibi birçok sıfatla vasıflandırılmıştır.  Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri’ni anlamak, tanımak ve onun bizlere bırakmış olduğu değerleri günümüzde yaşamak ve bizlere bırakmış olduğu mirası bizden sonraki nesillere taşımak amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri’ni, eserlerini ve özellikle de onun günümüz bilimine ışık tutacak çalışmalarını gündeme getireceğiz. İbrahim Hakkı Hazretleri Erzurum’a aittir ve Erzurum’un bir değeridir. Bu değeri sahiplenmek ve vefa göstermekse, Erzurumlular olarak en başta bizlere düşer.  Yaptığımız bu çalışmayla biz orta yaş grubuna Erzurum İbrahim Hakkı Hazretlerini  daha iyi şekilde anlatacağımıza inanıyorum. Buradan yola çıkarak genç nesillere ve çocuklarımıza bir takım şeyleri anlatabilirsek Erzurum İbrahim Hakkı Hazretlerini daha iyi anlarlar. Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri İslam dünyasının en önemli ilim adamlarından birisidir. Bu özelliğinden dolayı mütefekkir, mutasavvıf, müderris, sosyolog, psikolog ve astronot gibi birçok sıfatla vasıflandırılmıştır.  Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri’ni anlamak, tanımak ve onun bizlere bırakmış olduğu değerleri günümüzde yaşamak ve bizlere bırakmış olduğu mirası bizden sonraki nesillere taşımak amacıyla İbrahim Hakkı Hazretlerinin çizgi romanını hazırlayarak ülkemizin eğitim ve öğretim hayatına katkı sağlamış oluyoruz.“ dedi.

Bu haber 1212 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Öz sağlık iş sendikası Erzurum 2 nolu şube başkanı Oktay Bağaçlı Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Öz sağlık iş sendikası Erzurum 2 nolu şube başkanı Oktay...
Erzurum Türk İş Temsilcisi ve Erzurum Demir yol iş sendikası başkanı Yusuf Gökcan'dan Berat Kandili mesajı
Erzurum Türk İş Temsilcisi ve Erzurum Demir yol iş sendikası...
sanalbasin.com üyesidir