ERZURUM’U YASA BOĞAN ÖLÜM

ERZURUM'U YASA BOĞAN ÖLÜM

29 Ocak 2018 - 13:03 - Güncelleme: 29 Ocak 2018 - 13:10

Samsun’da şofben zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Erzurumlu Nurgül Özbek, sevenlerini yasa boğdu.

Eşinin akrabalarının nişanına katılmak üzere Samsun’un Çarşamba ilçesine giden 26 yaşındaki Nurgül Özbek, girdiği banyodan zehirlenmiş olarak çıkarıldı. 19 Mayıs Üniversitesi’nde iki gün yoğum bakımda yaşam savaşı verdi. Fakat tüm çabalara rağmen, 1 çocuk annesi Nurgül Özbek, hayata tutunamadı. Nurgül Özbek, 1.5 yaşındaki oğlu Arda’yı, eşi Eren’i, ve binlerce sevenini gözü yaşlı bırakıp şehit oldu.

Dün Narmanlı camiinde kılınan öğlen namazından sonra defnedildi Nurgül Özbek’in cenazesi. Cami ve avlusunu yüzlerce insan doldurmuştu. Son zamanlarda böyle kalabalık bir cenaze namazı görülmemişti. Erzurumlu her kesim tarafından sevilen bir ailenin kızıydı. İngilizce öğretmeni olan Nurgül Özbek, uzun zaman özel dil okullarında öğretmenlik yapmıştı. Şimdi ise Yıldızkent’te bir okulda öğretmenlik yapıyordu. Babası Bülent Algül, eşi Eren’in ağlamaktan ve üzüntüden ayakta durmaya halleri yoktu. Annesi, Nurgül Özbek’i defnedilirken bile yalnız bırakmamış, mezarlığa gitmişti.

Üniversiteden hocaları, öğrencileri, arkadaşları onu yalnız bırakmamıştı. Hem hayat doluydu, hem de yardımsever kişiliğiyle örnek bir biriydi Nurgül Özbek. Ölüm ona hiç yakışmamıştı ama Cennet katına hem süt veren bir anne olarak, hem de zehirlenerek öldüğü için şehitlik mertebesine ulaşmıştı.

Nurgül Özbek, öldükten sonra bile insanları sevindirmeye, onlara yardım etmeye ve yaşam aşılamaya devam etmişti. Nurgül Özbek’in organları tam 6 kişiye umut oldu. Ailesi organlarını bağışlamış, Samsun ve Erzurum’da organ bekleyen 6 kişi Nurgül Özbek’in organları ile yeniden hayat bulacaklardı.

Ölümü herkesi çok derin üzse de, geride çok sevdiği oğlu Arda ve severek evlendiği eşi Eren’i bıraksa da, arkasından onu hiç unutmayacak binlerce insan bıraktı.

Mekanın Cennet olsun Nurgül Özbek…Erzurumyenihaber ailesi

 

Bu haber 6638 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir