Eczacı Teknisyenlerinden Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar’a...

Eczacı Teknisyenlerinden Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar'a hayırlı olsun ziyaretİ

06 Mart 2018 - 10:41 - Güncelleme: 06 Mart 2018 - 10:44

Erzurum Eczacı Teknisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar’ı ziyaret etti.

Erzurum Eczacı Teknisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Başkanı Metin Tanrıkulu Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzurum Eczacı Teknisyenlerin bazı sorunları olduğunu ifade eden Erzurum Eczacı Teknisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Başkanı Metin Tanrıkulu, Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar’a sorunları ilettiklerini söyledi.

Tanrıkulu,” Erzurum Eczacı Teknisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yeni Sağlık İl Müdürümüz Dr. Mahmut Uçar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Sertifikasız çalışan Erzurum Eczacı Teknisyenleri var. Sertifikasız çalışan Erzurum Eczacı Teknisyenlerine sertifika verilmesini istiyoruz. Sağ olsun Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Uçar ise bu konuyla ilgileneceğini en kısa zamanda yardımcı olacağını söyledi. Derneğimizin kazanç paylaşımı gayesi olmamak üzere; Meslektaşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, aynı çatı altında çalışan eczacı kalfa ilişkilerini daha verimli hale getirmek için moralleri üzerine tesir edecek tedbir ve intibaları temin yoluyla gayret sarf etmek, emekli üyelerin yaşama şartları ile ilgilenmek, siyasi bir gaye gütmeksizin meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sosyal dayanışmayı tesis etmek, işsiz meslektaşlara iş bulmak, yardımcı olmak, genel olarak afet, savaş ve olağan zamanlarda sosyal yardımlaşma ve dayanışma için gereken en uygun koşulların oluşturulmasına katkıda bulunmak, yardımcı olmak, görevler üstlenmek ve ihtiyaç sahiplerine dernek imkanları dahilinde gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira ve sair bütün hususlarda ayni, nakdi her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmak, Anayasamızın ön gördüğü esaslara ve Atatürk ilkelerine uygun olarak, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirmek suretiyle toplumun sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile kuruldu. “ dedi

Bu haber 2518 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde "I. Erzurum Fen...
sanalbasin.com üyesidir