Bir yıl içinde vatandaşlara verilen kardelen kart sayısı 52 bin...

Bir yıl içinde vatandaşlara verilen kardelen kart sayısı 52 bin 394 adet

30 Mart 2018 - 15:15 - Güncelleme: 01 Nisan 2018 - 11:55

Erzurum’da Son bir yıl içeresinde vatandaşlara verilen  kardelen kart sayısı 52 bin 394 adet olduğu belirtildi.

Günlük ortalama kardelen kart ile 120 bin biniş yapıldığını ifade eden Erzurum Kardelen Kart Koordinatörü Vedat Sarı, 120 bin binişin içeresinde yüzde 15 dilimi ücretsiz yolculuk yaptığını söyledi.

Sarı, “ Son bir yıl içeresinde vatandaşımıza arz edilen Kardelen Kart   tam kart 6 bin indirimli kart 40 bin 725 ücretsiz 5 bin 669 toplam 52 bin 394 adettir. 200 araçla hizmet veriyoruz günlük ortalama 120 bin biniş yapılıyor. Bu 120 bin binişin içeresinde yüzde 15 dilimi ücretsiz yolculuk yapılıyor. Bunun haricinde abonman kartlarımız Aralık ayı itibariyle piyasaya çıktı vatandaşlar tarafından çok talep oldu. Yaklaşık 7 bin civarında sınırsız öğrenci indirimli abonman kartlarımız olurken 5 bin civarından ise abonman kartlarımız var. Abonman kartların öğrenciler için aylık sınırsız biniş 85 TL olup bir ay boyunca istediği kadar binebiliyor.  Tamlar için 120 TL’dir vatandaşlarımız tam abonman kartlarla 60 biniş yapabilirler.” dedi

KARDELEN KART VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kardelen kart, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Erzurum Kardelen Kart Koordinatörü Vedat Sarı, amaçlarının Erzurum’daki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek olduğunu söyledi.

Sarı,” Ulaşım hizmetlerinden akıllı kartlarla faydalanan yolcularımızın büyük çoğunluğu öğrencilerden oluşuyor. Çünkü kartla yolculuk öğrenciler için çok daha büyük avantajlar sağlıyor. Şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüslerinde hem ekonomik, hem de bir takım avantajlardan faydalanarak yolculuk yapmayı sağlayan kardelen kart, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tam, İndirimli, Öğrenci seçeneklerinden oluşan akıllı kart uygulamamız ile vatandaşlarımıza pratik ve ucuz yolculuk etme imkânı sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın şehir içinde gidecekleri yere en kısa zamanda ve güvenle ulaşabilmesi için azami gayret sarf ediyoruz. Amacımız Erzurum’daki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermektir.”

Bu haber 1698 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir