Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı

15 Haziran 2024 - 23:47

Başkan Saka mesajında;

Toplumsal yaşamın önemli günlerinden olan bir bayramı daha huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Saka, devamında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir.

Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağıdır. Bayramlar milli ve dini hislerimizi artıran, akrabalık bağlarını kuvvetlerinden, toplumsal hayatı canlandıran özel günlerdir. Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile tüm üyelerimiz bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

Bu haber 8674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Nermin Yurt
    4 gün önce
    (DİKKAT) Sokak köpeklerinin hepsinin top***ması için KANUN çıktı..Belediye bu görevini yapmaz ise herkes İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile onbinlerce liralık tazminat davası açabilir.Ayrıca ekiplerin çalışmasını engelleyenler hakkında çete kurmak amaçlı grup oluşturmak ve kamu görevlisini engellemekten davalar açılacaktır...Bu kaçınılmaz...köpek terörü son bulmalı..
  • Nermin Yurteli acar
    4 hafta önce
    (DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri top***acak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde "I. Erzurum Fen...
sanalbasin.com üyesidir