Balıkesirspor 2 BB Erzurumspor 0

Balıkesirspor 2 BB Erzurumspor 0

27 Ocak 2018 - 13:10

Maçın ilk yarısı Mahatma Otoo’nun 37’nci dakikada attığı golle Balıkesirspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti. Maçın ikinci devresinde Sedat’ın 55’inci dakikada attığı gol, ev sahibi ekibe galibiyeti getirdi. Balıkesirspor Baltok puanını 29’a çıkararak “Zirve yarışında ben de varım” derken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 25 puanda kalarak play-off yarışında darbe aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
21. dakikada gelişen Erzurumspor atağında Erhan’ın sol çaprazdan etkili vuruşunda top yandan auta çıktı.
34. dakikada sağ taraftan gelişen Balıkesirspor Baltok atağında Sedat’ın kale sahasına ortaladığı topa Abdulkadir’den önce Erzurumspor kalecisi Hakan yumrukla ceza sahası dışına attı.
37. dakikada gelişen Balıkesirspor Baltok atağında ceza sahası içine ortalanan topa Otoo düzgün bir vuruşla kaleci Hakan’ın sağından meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-0
41. dakikada gelişen Balıkesirspor Baltok atağında Bülent Cehavir topla ceza sahasına girdi. Bülent’in attığı şut kale direğinin dibinden auta çıktı.
55’inci dakikada Balıkesirspor farkı ikiye çıkardı. Abdulkadir’in pasını kafa vuruşuyla filelere gönderen Sedat golden sonra taraftarlara asker selamı verdi: 2-0.
72’nci dakikada Sedat, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderemedi.
Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-0 Balıkesirspor Baltok’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maç sonu BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada. “İki takım için de çok zorlu bir maçtı. Maçtan önce burada galip gelip üst tarafı yakalamak hedefimiz vardı. Rakibimiz ilk atağını 35. dakikada buldu ve golü de buldu. Ben oyuncularımıza söylemiştim nasıl oynayacağımızı. Nobre’nin sakatlanması oyun düzenimizi bozdu. 2. yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladık. Bir an önce golü bulup beraberliği yakalayıp galip duruma geçmek istiyorduk. Ama dediğimiz gibi istediğimiz gibi olmadı. Rakibimizin 2 golü var bir de gol kaçırdılar. Onun dışında çok bir şey yapmadılar ama galip geldiler tebrik ediyoruz. Geldiğimden bu yana 8 maç oynadık. İlk mağlubiyetimizi aldık. O tempo ve istek arzuyu yakalayamadık. Lig devam ediyor. İstemediğimiz bir mağlubiyeti aldık. Bu maçı unutup Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber 1845 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Seyfettin Saka´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Yusuf Gökcan´dan Kurban Bayramı mesajı
sanalbasin.com üyesidir