Zeki Pınar'dan esnaf üyelerine ziyaret

Erzurum Lokantacılar Odası mevcut başkanı Zeki Pınar, 21 Şubatta yapacak olan Olağan Genel kurul seçiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Erzurum’daki lokanta esnafını ziyaret eden Erzurum Lokantacılar Odası mevcut Başkanı Zeki Pınar, üyelerin sorunlarını çözüme kavuşturma adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Pınar , “Erzurum’da Türk mutfağını yaşatmak ve en iyi şekilde hizmet vermek biz lokantacı esnafının görevidir. Lokantacı esnafı, ahilik terbiyesi almış sanatkârlardır. Lokanta esnafı sabah besmele ile dükkânını açar gece geç saatlere kadar çalışır. İşini ustalıkla ve severek yapar.  Resmi kurumların dışarıya yemek satışı yaptığından dolayı Lokanta esnafın işlerinde olumsuz etkiliyor. Erzurum Lokantacılar Odası Başkanlığı olarak bu sorunların önüne geçilmesi için resmi görüşmeler yaptık. Bu şartlar altında esnafımızın bu yükü kaldırması mümkün değil.  odamıza üye olan meslektaşlarımızın her biri kapımızı çalıyor ve bu durumdan dert yanıyor. Oda olarak üyelerimizin haklarını aramak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 21 Şubatta yapılacak olan Erzurum Lokantacılar Odası Başkanlığının Olağan Genel kurul seçimi tüm lokanta esnafımıza ve ülkemize hayırlı olsun."  dedi