Yaz kurslarından 7 bin öğrenci faydalanıyor

Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yaz kurslarından 7 bin öğrenci faydalanıyor.

Her geçen yıl yaz kurslarına ilgi aratarak devam ederken Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yaz kurslarından 7 bin öğrenci eğitim veriyor.

Yaz kurslarına yoğun ilgi olduğunu ifade eden Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz Köksal Kaçmaz, hedeflerinin 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaçmaz,” Yaz kurslarımızdan 7 bin öğrencimiz faydalanıyor.  Her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için görevli antrenör arkadaşlarımız kendi branşlarında yaz spor okullarına katılan öğrencileri gruplar haline ayırarak yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Yaz spor okullarımızda tüm branşlar açılmış olup; 7binin üzerinde genç ve çocuklarımız katılım sağlamıştırlar. Vermiş olduğumuz sportif malzemeler ve imkânlar sayesinde çocuklarımızı spora daha çok teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Yaz spor okullarına gelen çocuklarımız, spor eğitiminin yanı sıra sosyal aktivitelerle de zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış, spora yönlendirmiş oluyoruz. Tüm salonlarımızda doluluk oranı yüzde yüzü aşmıştır. Ayrıca tüm buz salonlarımızda faal olarak çalışmaktadır. Müdürlüğümüzde spor alanında her türlü eğitim veriliyor. Bu sayı da giderek artıyor. Çeşitli kurslar ile bu sayı daha da artacak.  Kursa gelen öğrencilerimizi tüm kurs boyunca yakından takip ediyoruz ve içlerinden yetenekli olan ve yüzme seven öğrencilerimizi kulüp takımımızın alt yapısına sporcu olarak alıyor ve değerlendiriyoruz. . Amacımız Erzurum’a daha iyi tanıtıp, yeni sporcular kazandırmak.” dedi.