Uçak bilet fiyatları Kurban Bayramı öncesi dudak uçuklatıyor

Uçak bilet fiyatları 300 TL'den başlıyor 500 TL'ye kadar yükseliyor. Kurban Bayramı öncesi uçak biletleri pahalandığını ifade eden uçak bilet satış sorumlusu Harun Modoğlu, uçak biletlerine rağbet olduğu için fiyatların arttığını söyledi. Modoğlu,' Uçak...

Uçak bilet fiyatları 300 TL’den başlıyor 500 TL’ye kadar yükseliyor.

Kurban Bayramı öncesi uçak biletleri pahalandığını ifade eden uçak bilet satış sorumlusu Harun Modoğlu, uçak biletlerine rağbet olduğu için fiyatların arttığını söyledi.

Modoğlu,” Uçak bilet fiyatları yaz mevsiminde biraz daha pahalandı. Kurban Bayramı öncesi Uçak bilet fiyatları 300 TL’den başlıyor 500 TL’ye kadar yükseliyor.  Bunun önüne bizde geçemiyoruz uçak firmalarının kendi aralarında yaptıkları sistemle alakalı olduğu için uçak bilet fiyatlarında artış var. Uçak biletleri satın alındıkça ve uçağa rağbet çoğaldıkça bilet fiyatları artıyor. Şuanda çok yoğun dönemdeyiz.   Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle tatil yapmak için giden vatandaşlarımız şimdiden yerlerini rezerve etmiş durumdalar. Şuanda uçaklarımızdaki doluluk oranı, yüzde 100’e oranda. Özellikle tatile gitmek isteyenler şimdiden koltuklarını satın almış durumdalar. Erzurum diğer illere olan mesafesi göze alındığında firmalar bunu da göze aldığında bilet fiyatlarına artı olarak ekliyorlar. Uçuş fiyatları her sezon olduğu gibi bu sezonda pahalı her yaz mevsiminde bunu yaşıyoruz. Hareketin fazla olduğundan dolayı bilet fiyatları artıyor. Malum öğrencinin gidiş dönüşü ve Kurban Bayramının yaklaşmasından ötürü bilet fiyatlarında artış yaşanıyor.  Buna etken olarak Erzurum diğer illere olan mesafesi göze alındığında firmalar bunu da göze aldığında bilet fiyatlarına artı olarak ekliyorlar. Satışlarımızı negatif olarak etkiliyor. Pahalı biletler bizimde satışlarımız etkiliyor. Eylül ayından sonra bilet fiyatları düşmesini bekliyoruz.”