Şehit ailelerinden Mehmetçiğe dualı destek

Kahraman Mehmetçik, Suriye’de terör örgütlerine yönelik yeni bir destan yazarken Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı dualarıyla Mehmetçiğe destek oluyor.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’deki terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı’na Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı olarak destek verdiklerini ifade eden Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkan Hatem Tetik, Erzurum’daki 130 Şehit ailesinin askere gitmek istediğini söyledi.
Tetik, ”Erzurum Şehit Aileleri Derneği olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’deki terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı’nı destekliyoruz. Erzurum’daki 130 şehit ailesi olarak bizde Afrin’e gitmek istiyoruz. Bizleri de alın askere Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmek ve parçalamak isteyen ABD ve işbirlikçileri sınırımızda PKK, PYD, KCK, DEAŞ ve buna benzer örgütlerle devlet yaratan sinsi planları yapmak için her türlü alçaklığı ve kalleşliği yapmaktadırlar. Cumhurbaşkanımızı ve oldukları planı görmüş ve planları altüst etmiştir. Cumhurbaşkanımızı ve hükümetimizi destekliyoruz. Bizler vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içen ve uzuvlarımızı kaybeden aileler olarak Afrin ve diğer bölgelerde sonuna kadar Mehmetçiğimizi dualarımızla destekliyoruz. Biz de gönlümüz ve dualarımızla askerimizin yanındayız. Mehmetçiğimiz sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletine karşı Afrin’de mücadele ediyor. Şu anda Türkiye’nin bekası için Suriye’de mücadele eden Mehmetçiğimizi Allah esirgesin. Zeytindalı Operasyonu’na destek verdiğimizi anlatmak ve Başkomutanımıza Afrin’e gitmek için emir beklediğimizi söylemek için buradayız. Bu şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için bir sahip göndermesi için Allah’a hep dua ettim. Allah liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderdi. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanı kanımız yerde koymadı Bizler şehit aileleri olarak askerlerimize tam destek veriyoruz. Gerekirse biz de bu ülke için canımızı veririz.“ dedi.