ERİHDER şehit olan askerler için hatim ve mevlit okutacak

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan askerler için  Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanlığı hatim okutup ardından mevlit duası yaptıracak.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nı desteklediklerini ifade eden için  Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanı Nuri Toparlak, Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanlığı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan askerler için   hatim okutup ardından mevlit duası yaptıracaklarını söyledi.

Toparlak, ”Türk askerinin her yerde barış ve huzuru sağladığını, bu harekâtın adı olduğu gibi gerçek anlamda zeytin dalı hareketi olduğunu  orada ki ahali ve dünya kamuoyu tarafınca da zeytin dalı olarak algılanması gerekmektedir. Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekâtı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz. Türk Ordusunun başarısı için birlik halinde, bütün imkân ve gücümüzü fedakârca ortaya koymalıyız. Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği olarak; yüreklerimiz kahraman Mehmetçikle birlikte çarpıyor. Her an Türk Silahlı Kuvvetlerinin birer neferi olduğumuzu bildiriyoruz, cepheye gitmek için hiçbir tereddüt taşımayız. Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güvenimiz her zamankinden daha da güçlüdür. Ordumuzdan zaferler bekliyoruz.” dedi

BU VATAN BÖLÜNEMEZ

Vatan, devlet,  bayrak, din ve gelecek için her zaman hazır olduklarını belirten Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanı Nuri Toparlak,  Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerine dua ettiklerini söyledi.

Toparlak, ”Geçmişten bugüne esaret altında yaşamamış bir millet olduğumuzu tüm dünya biliyor. Afrin’e girerken Zeytin Dalı Harekatını başlatırken temel hedef, mazlumların Türkiye’den beklediği umudu onlara yansıtmaktır. Afrin operasyonunda askerimiz ve onlara destek olan milletimizle birlikte el birliği ile istiklalimiz ve istikbalimiz için bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Operasyonlarda şehitlerimiz var, hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu vatan bölünemez, bölünmez. Vatan için devlet için bayrak için din için ve geleceğimiz için her zaman hazırız. İstikbal ve istiklal mücadelesinde birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.”